11 Mayıs 2017 Perşembe

Vehbi KARA nın yazısı ve benim cevaplarım

Değerli Dernek Üyelerimiz
Esasında konun sizinle alakası yok amma velakin hıyarlık bu ya bana cevap verirken derneğimize de saldırmış. 
Aşağıda linki bulunan Vehbi'nin yazısında Mustafa Kemal'e ve Annesine küfür edenleri övmesinden ve arkasında durmasından dolayı yazısının altına yorum yaptım.

Vehbi Kara'nın yazı linki : http://www.asder.org.tr/yazarlarimizin-makaleleri/4712-oltaya-takilanlar-ve-atam-elden-gidiyor-nutuklari

YORUMUM :
Küfürü ve küfür edenleri kötü örnekler üzerinden meşrulaştırma gayretlerinizi esefle kınıyorum. 
Senin ANNENE veya BABANA küfür edilseydi de aynı yazıyı yazar mıydın? 
Kötüden örnek olmaz. İki kötüden bir iyi çıkmaz.
Hele ölmüş insanların arkasından küfür etmek ne kadar akıla, vicdana , dine sığar.
Bir de küfürbaz ,iftiracı, aşağılık adamları savunmak sana mı kaldı?

Bu Yorumuma istinaden Vehbi Ağa Babaları dahil ve bana herkese şu cevabı göndermiş :

Asıl ben seni kınıyorum Gökay Karadut
Evvela: CHP nin artık kabak tadı veren Kamal Atatürk'ü putlaştırma çabalarına destek olduğun için...
Sonra; Meclis kürsüsünde "ihtimaldir ki bazı kelleler kesilecektir" diyecek kadar gözü önmüş bir diktatörü desteklemeye çalıştığın için.
Üçüncüsü: Kamalistlerin nasıl ağır tahriklerle Atatürkçü olmayanlara karşı yaptıkları hakaretleri görmezlikten geldiğin için...
Bunun dahası var. Lakin maksadımı ifade etmeye yeterli olduğunu düşünüyorum.
Şimdi siz ve sizing gibi aynı düşüncede olan kişiler kalkmış Yaşzedeler derneği adı altında faaliyet gösteriyorsunuz. Güya yapılan haksızlıkları gidereceksiniz.
Bu ne perhiz ne lahana turşusudur.
Rabbime şükürler olsun ki size vaktinde tanıdım ve elimi ayağımı derneğinizden çektim. Çünkü ne kadar duygusuz ve insafsız olduğunuzu o günlerde anlamıştım.
Şimdi size ve büyüklerinize şunu söylemeyi bir borç biliyorum ki izinle bu can bu bedende kaldığı müddetçe mücadele edeceğim. Faşizmi diktatörlüğü 2017 tarihinde bile savunup dile getimenizden dolayı sizleri daha iyi tanıma fırsatı verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.
Bu yazımı Yaşzede derneğinde birlikte hareket ettiğiniz arkadaşlarıma da söylemenizi beklerim. Çünkü onlar da bu sayede size tanımış olurlar.
Ruz-imahşerde hesaplaşacağız zira bu dünyada sizin gibilere gerekli muamale yapılmıyor. zalim zulmu ile ölüp gidiyor. Rabbim kimsenin yaptığını yanına bırakmaz. Haşirde zerre kadar iyilik de olsa fenalık da olsa karşılığını bulur. 
Son sözüm "hasbünallahi nemel vekil nimel mevla venimennasir..." 
Vehbi Kara
Ölene kadar zalimlerle mücadeleye ahd etmiş kişi...

Bende cevaba cevap hakkımı kullanarak Ağa Babaları dahil Vehbi'ye aşağıdaki cevabı postaladım :

Şapka düştü Kelin Göründü Vehbi,
FETÖ'yü her platformda övmüş hakkında methiyeler düzmüş,FETÖ için kitaplar yazmış Fetöcüler, Mustafa Kemal'e ve onun Annesine küfür etmeye başladıklarında nasıl arkalarında durduğun GÜN GİBİ AŞİKAR.

Boşuna seni FETÖ den atmamışlar.

FETÖ den atıldığın tarihin kayıtlarına 28 Şubat davası ile geçtiğini bir defa daha hatırlatırken, günümüzün moda deyimiyle seni gidi KRİPTOCU seni....