30 Kasım 2018 Cuma

Merhaba,

8 Aralık 2017 de bundan bir yıl önce "İftira ,Ölüm Cezası, Cumhuriyeti Kuranların Adaleti" başlığı altında bir yazı kaleme almıştım.İyi ki de almışım.

Türklüğün Varoluş efsanelerinden biri olan Ergenekonu bir terör örgütü ismi olarak lanse eden kahpeler ve onlara çanak tutanlar, alkışlayanlar,peşlerinden koşanlar,yaltakçılar, kendi şahsi menfaatlerini kahpelerin şahsi menfaatleri ile birleştiren şeref yoksunları, Ülkenin tek ve milli olan kendi özbağrından çıkan Türk Sialhlı Kuvvetlerine her türlü hile,hokkabazlık,kanun dışılıkla kara çalmaya çalışan kendileri kalpleri ve gelecekleri KARALAR, ilerlemiş yaşlarına aldırmadan kanserle boğuşan Türkiyeyi Cüz zam illetinden kurtaran, kızlarımızın da okuma hakkını savunan Hanımefendi Sayın Türkan SAYLAN'a bel altından vuran her bir haltın altından çıkan unvanı Profesör olup bir aralar FETÖ ülkeye dönme diye uyarılar yazan bir halt olmayan şeref yoksunları, Haysiyetine ve Gururuna yediremeyip canını kendi elleri ile sonlandıran Yarbay Ali TATAR'ın ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sekreterinin kanlarını ellerinde taşıyanlar FETÖ cülerden ve FETÖ den daha betersiniz. Çünkü sizler satılıksınız. 

Dün FETÖ ye kendinizi sattınız. Yarın kime, bugün kimlere satıyorsunuz?

Alın Size İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının 2017/16 Kamuoyunda Ergenekon denilen davaya ilişkin esas hakkındaki mütalaası:

Fetullah Gülen'e ve örgütüne karşı toplum kesimlerine yönelik başlatılan operasyonlar sonucu delilsiz, hukuka aykırı, uydurma iddialarla başlatılıp adli hatalar ve sahte delillerle sürdürülen bir davaların bir kumpas-komplo olduğu yıllar sonra ortaya çıkmıştır.Ergenekon isimli bir terör örgütü gerçekte hiç olmamıştır. FETÖ algı yönetimi ile toplumu kendine esir ederek derin bir yapının devleti, terör örgütlerini ve herkesi kontrol ettiğini, bu yapının Ergenekon isimli bir terör örgütü olduğunu iddia ederek birçok kimseyi buna inandırmıştır. TSK'nın askeri darbelerini, siyasi nedenlerle işlenen suçları, faili meçhul kalan cinayetleri, bazı doğal ölüm hadiselerinin komplo teorilerini birleştirip büyük bir terör örgütü varmış gibi gösterebilmiştir. Ergenekon terör örgütü iddiası, Fetullahçı Terör Örgütü tarafından kendi terörizmini gizlemek için uydurulmuştur. Hayali bir terör örgütüne yönelik davalar açılmış, yıllarca kamuoyu meşgul edilmiş, toplumun şüpheli Fetullah Gülen ve cemaatine karşı olan kesimleri sindirilip baskı altına alınmıştır.